FCV D'N URSTE | Leemputtenweg 6, 5482 WW Schijndel | info@dnurste.nl

Contributie

De contributie per kalenderjaar bedraagt:
Contributie: € 115,00

Lidmaatschap KNWU:   14,00

Licentie KNWU: vanaf € 14,00*

Licentie NFF: € 10,00

Clubshirt: € 52,50 te bestellen via www.bmxclubkleding.nl

De contributie voor 2023 is vastgesteld op € 123,- per kalenderjaar. Deze wordt jaarlijks op de ledenvergadering vastgesteld. Voor elk volgend lid van het gezin bedraagt de contributie € 113,- per jaar.

*Deze dient men zelf aan te vragen en te betalen via mijnknwu na activering van het lidmaatschap door FCV d’n Urste. Dit is verplicht in verband met de verzekering die hier aan gekoppeld is. Men dient minimaal in het bezit te zijn van een startlicentie. Deze licentie is voldoende om verzekerd te zijn tijdens trainingen, clubwedstrijden en KNWU afdelingswedstrijden. De licentie aanvragen kan nadat wij als vereniging het lidmaatschap bij de KNWU geactiveerd hebben. Zodra dit geactiveerd is, ontvang je een e-mail van de KNWU. De kosten voor de startlicentie zijn afhankelijk van de leeftijd. De licentie dient men ieder jaar opnieuw aan te vragen/verlengen. Men kan alleen deelnemen aan de trainingen wanneer men in het bezit is van een knwu-licentie.

De kosten voor de NFF voor 2023 zijn € 10,-. De kosten voor de licenties belasten wij één op één door aan onze leden. Als men ervoor kiest om (ook) bij de NFF wedstrijden te rijden, dient men in het bezit te zijn van deze licentie.

Indien men lid wordt na 1 Juli dan bedraagt de contributie € 60,- tot het einde van het jaar. Voor elk volgend gezinslid bedraagt de contributie per 1 Juli € 55,- per jaar. De licentiekosten voor de NFF / KNWU blijven gedurende het jaar hetzelfde.

Rijders zijn ten allen tijde verplicht om te fietsen in het meest recente clubshirt van FCV d’n Urste. 

Dit geld voor zowel wedstrijden als trainingen. Zonder het dragen van een clubshirt kun je niet deelnemen aan de training of wedstrijd. Kosten van het shirt bedragen € 52,50 te bestellen via www.bmxclubkleding.nl

Wij werken bij FCV d’n Urste niet met automatische incasso, wij zullen in het laatste kwartaal van ieder jaar de leden op de hoogte stellen van het te betalen contributiebedrag. Na betaling wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Mocht je het lidmaatschap willen beëindigen dan graag een mail naar secretaris@dnurste.nl .