FCV D'N URSTE | Leemputtenweg 6, 5482 WW Schijndel | info@dnurste.nl

Kinderfeestjes

Jouw kinderfeestje vier je bij FCV d'n Urste!

Ben je jarig en wil je een origineel kinderfeestje vieren? Hebben jij en je vriendjes/vriendinnetjes lef en zijn jullie handig op een fiets? Dan is een kinderfeestje bij FCV d’n Urste een perfect idee!

Wat gaan jullie doen?
We beginnen met het aantrekken van beschermende kleding. Zorgen jullie voor een shirt met lange mouwen, lange broek en stevige dichte schoenen dan zorgen wij voor de helm, body- en kniebeschermers, handschoenen en BMX fiets.

Allemaal goed aangekleed en de fiets gepakt? Mooi, dan gaan we naar de baan. Op de baan zal de trainer jullie de basisregels van het fietscrossen uitleggen. Vervolgens gaan we op een leuke en speelse manier op de baan fietsen en worden jullie uitgedaagd mooie moves te laten zien. Het programma wordt afgestemd op het niveau van de groep. 

Beschikbaarheid

Kinderfeestjes zijn bij ons te boeken voor kinderen vanaf 8 jaar op woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag vanaf eind maart tot en met medio november, afhankelijk van het weer en beschikbaarheid van onze begeleiders.  

Let op, een kinderfeestje kan tot 24 uur voor aanvang geannuleerd worden vanwege weersomstandigheden of slechte baanconditie. Zorg daarom altijd voor een alternatief!

De kosten bedragen €150 voor een groep tot 9 kinderen, elk extra kind kost €17,50.

In dit bedrag is inbegrepen: gebruik van bescherming, handschoenen, helm en BMX-fiets.

Daarnaast krijg je cola, sinas, ranja, snoep en chips.

Uiteraard is er na afloop een aandenken voor de jarige job om mee naar huis te nemen. 

Voor meer informatie, speciale wensen (zoals een medaille voor iedereen of een gepersonaliseerde uitnodiging) of reserveringen kun je contact met ons opnemen via: 

kinderfeestjednurste@outlook.com of onderstaande formulier


  Naam*

  E-mail*

  Telefoon*

  Gewenste datum*

  Aantal kinderen*

  Gemiddelde leeftijd kinderen*