FCV D'N URSTE | Leemputtenweg 6, 5482 WW Schijndel | info@dnurste.nl
De training gaat door.
I.v.m. coronamaatregelen is de training alleen voor eigen leden (trainingstijden volgens verstuurde mail).
I.v.m. (weer)omstandigheden wordt de training afgelast. Er zal geen alternatief programma zijn.
Bijgewerkt op: zaterdag 15 januari 2022 18:10 uur

Let op: Aangepaste trainingen

Donderdag

Iedere donderdag is er tussen 15:45 uur en 16:55 uur de mogelijkheid om vrij te trainen. De poort van het complex sluit exact om 17:00 uur. Zorg dus dat je op tijd de training verlaat. Tijdens deze training zijn alle leden welkom, en zullen alle leeftijden dus door elkaar rijden zonder trainer. Aanmelden voor deze training is niet nodig. 

Zondag 5, 12 en 19 december

Op zondag 5, 12 en 19 december gaan we in twee groepen trainen, van 10:00 tot 11:00 en van 11:00 tot 12:00 uur. Deze trainingen zullen wisselend gegeven worden door een van onze vaste trainers. 

We horen graag voor dinsdag 30 november 17:00 uur of jullie op zondag willen komen trainen. Let op, je kunt alleen komen trainen als je voor de 30 november aangemeld hebt!

Graag duidelijk in de e-mail aangeven welke drie zondagen je wilt komen trainen. Aan de hand van de aanmeldingen maken we een indeling in twee groepen, deze ontvangen jullie woensdag 1 december per e-mail. De mail stuur je naar dit e-mailadres.

Basismaatregelen

Uiteraard blijven ook bij ons de basis maatregelen gelden, bij klachten blijf thuis!
Daarnaast verzoeken wij jullie dringend om de 1,5 meter de afstand te bewaren. Per rijder is 1 begeleider welkom. Begeleiders mogen rondom de baan plaats nemen op voldoende afstand van elkaar. Probeer hier op te letten, hoe gezellig de samenkomst ook is.

Stoplicht

Het stoplicht staat op groen: De training gaat gewoon door volgens bovenstaande tijden.

Het stoplicht staat op rood: De training kan helaas niet doorgaan. Vaak is het weer de oorzaak. 

Het stoplicht staat op oranje: De training zal in een aangepaste vorm doorgaan. Je wordt hierover geïnformeerd via de WhatsApp-groep.